Kuinka palautan tilaukseni?

Etkö ole tyytyväinen tilaukseesi?

Haluaisimme kuulla, mitä voimme tehdä paremmin.

Voit palauttaa tilauksesi käyttämättömänä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tai lähettää meille valokuvan, joka osoittaa tuotteen olevan viallinen. Vahvistamme kuvan ja useimmissa tapauksissa voimme ratkaista ongelmasi ilman palautusta. Varmistamme, että saat rahasi takaisin pankkitilillesi 5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tai asiakaspalvelutiimimme vahvistaman kuvan vastaanottamisesta.

Huomaa: Alennuksella tai alennuspaketilla ostettuja tuotteita ei voi palauttaa.

Palauta postitse

Sinulla on enintään 14 päivää aikaa tilauksen vastaanottamisen jälkeen vaihtaa erikokoinen / -värinen tuote tai pyytää hyvitystä toimitettaessa alueesi pakettikeskukseen.

1. OTA YHTEYTTÄ 

Ilmoita palautuksen syy

2. VALMISTA PAKETTI TODISTUS

Pakkaa tavarat turvallisesti, mahdollisuuksien mukaan alkuperäiseen pakkaukseen, ja lisää huomautus tilausnumerollasi. Lähettäjänä olet vastuussa palautuksesta, joten pyydä aina Postnordilta seuranta- ja jäljityskoodi, kun palautat paketin. Kun olet lähettänyt paketin, ota meihin yhteyttä osoitteessa info.tuhdittarjoukset@gmail.com saadaksesi lisätietoja siitä, haluatko hyvityksen vai muun koon / värin.

Huomaa: Pääkonttorimme sijaitsee Alankomaissa, joten huomaa, että palautuksen yhteydessä sinun on lähetettävä pakettisi Alankomaihin.

3. LÄHETÄ

Voit tehdä tämän siirtymällä alueen pakettikeskukseen (posti tai pakettikauppa) ja lähettämällä pakettisi.

Kun tuote saapuu meille, koko / väri muutetaan mahdollisimman pian tai hyvitys järjestetään.

Ilmainen toimitus

Maksa turvallisesti
SSL-Salausprotokolla
Yli 15 000+ Tyytyväistä Asiakasta!